sommarställeStockholm blev bara för varmt, så vi bestämde oss för att åka ner till landet, innan london. På vägen dit så spöregnade det och när vi kom fram så var det bara 21 grader ute!


Här sover jag alltid varje sommar, rummet är nymålat vitt, jättesnyggt!


En väldigt liten del av utsikten från matsalen/köket. När det är oväder så är det väldigt coolt att sitta här och se alla jätteblixtar över havet.


Peace and Love 2010<3 them crooked vultures, deras spelning var helt klart bäst på hela festivalen


Precis innan en metalspelning, när det började bli kallt ute, självklart var jag för dåligt klädd.


Sanna och filip gick och köpte glass i 30 graders hetta.De sista dagarna var sjukt varma, efter alla svettiga spelningar så blev mitt hår väldigt lockigt..


Vi bodde grannar med 4 astrevliga finnar som lärde oss en massa finska, de var verkligen jätte söta, här är JakkoEn vääldigt liten del av campingen på kvällen, kampingen var sjukt stor för att få plats med alla de sista dagarna så fick man använda sig av två extra fotbollsplaner där vi bodde.


Jay-z konsert drog hela 30.000 människor och tydligen så satt Beyonce backstage, i övrigt så var showen väldigt storslagen och varade i 2 timmar.

En vääääldigt kort sammanfatting av peace and love, festivalen i sig är ENORM med sjukt många stora scener, det man inte skulle kunna tro är att festivalen är mitt i ett bostadsområde, coolt va? Hur som helst så var det helt fantastiskt helt klart Sveriges bästa festival ever!

RSS 2.0